Referenties

Opendagen Heembouw locaties

Regelmatig staan wij op open dagen van Logistieke centra die ontwikkeld zijn door Heembouw. 
Geintresseerde kunnen op locatie komen kijken naar het pand en zo hun interesse laten blijken.  Natuurlijk moet daar lekkere koffie bij zijn.

Heembouw creëert plekken waar mensen willen zijn. Dat is onze drijfveer. Samen met onze collega’s en leveranciers zetten wij al onze kennis en ervaring in om voor onze klanten een woon- of werkomgeving te creëren en realiseren waar ze zich thuis voelen.

We hebben tijdens diverse bijeenkomsten in het verleden ook in opdracht van Heembouw koffie catering gedaan. 

Week tegen eenzaamheid - Gemeente Amsterdam

In de eerste week van oktober zijn we in opdracht van de gemeente Amsterdam zijn we met diverse instanties de straat mee opgeweest in het kader van ”De week tegen eenzaamheid”. Vele voorbijgangers heerlijke koffie’s aangeboden en vele gesprekken gevoerd met zowel jong als oud over eenzaamheid.

Het was een bijzondere week.

Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis

Begin april zijn wij benaderd door Voster Events in Amsterdam of wij voor een week in de ochtend met 2 mobiele espresso bars personeel van het AVL en Sanquin konden voorzien van lekkere koffie’s. Dit omdat de parkeergarage wordt verbouwd en men wat verderweg moet parkeren om vervolgens met de bus naar de locaties te worden gebracht.

Tussen 6.30 en 9.30 hebben wij dit verzorgd. 

Door het succes is dit inmiddels verlengt tot eind mei.

Sanquin

Sanquin is een van de vele bedrijven waar wij regelmatig met onze mobiel espresso service
gasten en personeel van heerlijke koffie’s mogen voorzien.


Wij zijn bijzonder trots Sanquin als klant te mogen hebben. 

http://www.sanquin.nl

Viveste

Regelmatig mogen wij voor Viveste tijdens opleveringen van woningen of kijkmomenten heerlijke koffies en thee schenken.

Het is altijd erg leuk om bewoners te mogen ontvangen die hun woning opgeleverd krijgen. Toch een belangrijk moment.

http://www.viveste.nl

SafeTrip

Voor safetrip mochten wij afgelopen jaar op de Camper beurs in Houten met onze Luxe espressobar koffie’s uitdelen aan bestaande klanten en geintresseerde.

De stand stond bij de ingang dus we hebben voor vele bezoekers koffie’s mogen maken. 

We ontvingen na de beurs onderstaande bericht:

We willen je graag nog een keer bedanken voor je enorme inzet op onze stand tijdens CamperExpo. Vooraf weet je niet goed wat je moet verwachten en wat het betekent als er aan wordt gegeven dat jullie ‘onderdeel’ van onze stand en ons concept zijn.

De betekenis van die ‘zin’ is ons meer dan duidelijk geworden en heb je dan ook meer dan waargemaakt. 

Nogmaals bedankt en ik weet zeker dat we jullie vaker tegen gaan komen.

Groet,

Joyce en Hans

KNMI

Het KNMI in De Bilt is een organisatie waar we regelmatig met onze Koffie TukTuk aanwezig zijn. Of het nu om een klantendag gaat of koffie voor de mederwerkers het is altijd  fijn om er te mogen zijn. 

http://www.knmi.nl

Rabobank

Rabobank Land & Tuinbouwbeurs Markelo

Drie dagen lang heeft De Koffie TukTuk op het Farm to Fork Paviljoen klanten en andere belangstellende voor de Rabobank stand de koffie’s mogen verzorgen.

Vele mensen uit de land en tuinbouw sector bezochten deze beurs die werd gehouden op een weiland in Markelo. Enorme tenten waren neer gezet en ook buiten was val alles te zien en te ontdekken.

Heel veel bezoekers hebben we voorzien in lekkere koffie’s, thee’s en andere drankjes.

Lisse

Voor een project van de gemeente werd De Koffie TukTuk ingezet. De gemeente wilde een breed publiek benaderen om bepaalde procedures en bureaucratische processen rondom het nieuwe wmo beleid toegankelijk te maken voor burgers.

Ambenaren gingen onder genot van een kop koffie in gesprek met bewoners.

Deze dag heeft zeker bijgedragen aan het dichter bij elkaar brengen van burger en gemeenten.

Boex

Op 6 juli 2017 was de mobiele espressobar Het Sleurhutje aanwezig tijdens een unieke gebeurtenis. De eerste windgenerator voor hoogbouwflats werd geplaatst op een flat op de Henriettedreef in Utrecht.

Voor de bewonders, kraanmachinisten, medewerkers van Boex en andere nieuwsgierig kijkers die kwamen kijken naar het plaatsen hebben wij heerlijke koffie’s gemaakt en lekkernijen erbij uitgedeeld.

Noordersluis

Diverse keren hebben wij bij verschillende bouwprojecten van Bouwbedrijf Noordersluis de koffie en overige catering mogen verzorgen. Dit tot volle tevredenheid van Bouwbedrijf Noordersluis.

HLB Blömer

Bij HLB Blomer hebben we in opdracht van 2rent4you met De Koffie TukTuk de koffie mogen verzorgen. Ondanks de warme dag wisten de klanten De Koffie TukTuk goed te vinden! Warm en koud weer. Koffie doet het altijd goed. 

WE

Bij het hoofdkantoor van WE Fashion waren allen store managers uitgenodig voor een bijeenkomst. De heren en dames werden goed verwend. Ontvangst met lekkere koffie en wat lekkers erbij en na de sessie een geweldige lunch van lange tafels in het gras.

Iedereen genoot van deze geweldige dag!

Copyright © De Koffie TukTuk | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud