Mobiele koffie truck huren!

Voor ieder feest of evenement een koffie truck op locatie!
Binnen en buiten.

Trakteer uw gasten op de lekkerste koffie

Organiseert u een zakelijk evenement of privéfeest en wilt u uw gasten trakteren op heerlijke koffie? De gecertificeerde barista’s van de Koffie TukTuk serveren vanuit hun mobiele koffie truck  de lekkerste espresso’s, cappuccino’s, latte macchiato’s of andere smaakvolle koffievarianten.
Maar we kunnen veel meer. Wat dacht uw van een ontbijt of lunch?
Door onze flexibiliteit denken we graag met u mee en proberen zo in al u wensen te voorzien.


Een Mobiele Koffie Truck huren is dé eyecatcher op uw feest of evenement!

IMG20221020103122 (1)

Unieke koffie truck huren?

Wij hebben een breed assortiment mobiele koffiebars. Naast de Koffie TukTuks hebben wij een  bakfiets, en prachtige luxe espressobar. Zo heeft u altijd een passende mobiele koffiebar op uw feest of evenement. Ons team met vakkundige en spontane barista's maakt het plaatje helemaal compleet.

koffiekar huren

Koffiekar op locatie

Naast de juiste mobiele espressobar zorgen de geur van koffie en de uitgebreide koffiekaart voor een gegarandeerd succes! 

Onze mobiele barista’s werken met een 2-groeps espressomachine en een "grind on demand" bonenmaler. Hiermee garanderen wij onze hoge kwaliteit. De capaciteit van 1 barista is ongeveer 150 consumpties per uur.

Waarom een koffiekar van de Koffie TukTuk op uw evenement?

  • Zorgt voor de ultieme koffiebeleving
  • Draagt bij aan een goede sfeer
  • Zorgt voor blije gezichten
  • Wij regelen alles voor u, van A tot Z
  • Altijd een stralende lach van onze barista’s

De juiste keuze!

Een mobiele koffie truck huren op locatie

Wat maakt onze mobiele koffiekar de beste keuze? Ten eerste hebben wij een ruim assortiment aan moderne en stijlvolle mobiele espressobars, die perfect passen bij de sfeer van jouw evenement. Daarnaast werken wij alleen met ervaren en gepassioneerde barista's, die niet alleen de kunst van het koffiezetten beheersen, maar ook zorgen voor een vriendelijke en gastvrije service. Onze barista's zijn experts in het creëren van latte art, waardoor elke kop koffie een waar kunstwerkje wordt.

Naast de kwaliteit van onze koffie en de expertise van onze barista's, bieden wij ook flexibiliteit en maatwerk. Of je nu een kleine koffiebar nodig hebt voor een intiem feestje of een grote mobiele espressobar voor een grootschalig evenement, wij hebben de juiste oplossing voor elke situatie. Daarnaast kunnen wij de mobiele koffiebar volledig aanpassen aan jouw wensen en branding, zodat het perfect aansluit bij de uitstraling van jouw evenement.

Hoge klanttevredenheid

Event ontzorgers!

Bij De Koffie TuTuk staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om jouw evenement tot een succes te maken en zorgen ervoor dat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Van het opbouwen en afbreken van de mobiele espressobar tot het verzorgen van alle benodigde ingrediënten en materialen, wij regelen alles tot in de puntjes. Jouw gasten worden verwend met heerlijke koffie en jij kunt volop genieten van jouw evenement.

Wil je de beste mobiele koffiebar huren voor jouw evenement? Neem dan nu contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. Samen bespreken we jouw wensen en stellen we een pakket op maat samen. Wij denken graag met je mee en staan garant voor een onvergetelijke koffie-ervaring op jouw evenement.

Huur vandaag nog onze mobiele espressobar en laat jouw gasten genieten van de beste koffie op locatie!

In binnen en buitenland

Een mobiele koffie truck huren in het buitenland

Een mobiele espressobar huren in het buitenland?
Geen probleem. De barista's van De Koffie TukTuk doen hun werk niet alleen in Nederland maar ook in Belgie en Duitsland. Vooral tijdens beurzen in Duitsland zijn ze vaak te vinden.

De juiste mobiele espressobar.

Koffie verbind!

Huur de juiste mobiele espressobar voor jouw evenement! Bij De Koffie TukTuk bieden wij de perfecte oplossing voor iedere gelegenheid. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, beurs, bruiloft of festival, wij hebben de juiste mobiele espressobar die aan al jouw wensen voldoet. Onze professionele barista's zorgen ervoor dat jouw gasten kunnen genieten van de meest heerlijke koffievarianten, bereid met de beste kwaliteit koffiebonen.

Minimaal aantal uren

Wij adviseren u graag als u twijfeld over het aantal uren

Naast het uurtarief, is er vaak ook een minimale afname van uren vereist bij het inhuren van een barista. Deze is bij De Koffie TukTuk minimaal 2 uur.  Maar in de praktijk zien we dat we juist vaak langer worden gevraagd.  

Kosten inhuren van een barista.

Altijd een voorstel op maat!

Wanneer u ervoor kiest om een barista in te huren, zijn er verschillende kosten en tarieven waar u rekening mee moet houden. Het tarief is afhankelijk van het aantal uren, aantal gasten  en de locatie. Dit tarief kan variëren, afhankelijk van de locatie en het type evenement. Het is verstandig om van tevoren een duidelijk beeld te krijgen van de kosten , zodat u niet voor verrassingen komt te staan. De Koffie TukTuk maakt op open calculatie waardoor u precies kunt zien hoe de kosten zijn opgebouwd.

"Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons voorop. 
Elke koffie wordt met passie bereid!"

Een mobiele koffie truck op uw feest of evenement?

Copyright © De Koffie TukTuk | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud