Promotie

De Koffie TukTuk is uitstekend inzetbaar tijdens een promotie van uw bedrijf of product.  Het verassende effect van een mobiele espressobar zorgt direct voor een verbinding met een gast of klant. De geur van koffie vergroot natuurlijk de feestvreugde.

De Koffie TukTuk is uitstekend inzetbaar ter promotie van uw bedrijf of een product. De opvallende koffiebar trekt mensen aan en deze blijven langer staan zodat u alle tijd heeft u product of bedrijf te promoten.

De Koffie TukTuk biedt diverse ‘All in’ arrangementen.
Je boekt De Koffie TukTuk al vanaf € 295,- excl. 9% BTW excl. transportkosten.

Optioneel: porselein servies en glaswerk, lekkernijen, ijskoffie, scroppino, alcoholishe likeuren en ijs.

"Een mobiele espressobar voor een onvergetelijke dag!"

Extra arrangementen

Buiten de heerlijke verse soorten koffie's die wij bereiden kunnen wij ook zorgen voor lekkernijen of een complete lunch met verse broodjes.

IJs

De Koffie TukTuk heeft een samenwerking met een ijsboerderij waardoor het dus mogelijk is om in combinatie met onze koffie's en thee's ook heerlijk versgemaakt ijs te serveren. Lekker na het diner of op een warme zomerdag!

Wat dacht je van een lekker bolletje vanilleijs met daar overheen een heerlijke versgemaakte espresso. Dit heet een Affogato. Ook erg lekker met een likeurtje erbij. We kunnen het ijs ook serveren in een hoorntje.

Ontbijt, lunch of borrel op de stand?

Ook kunnen wij een ontbijt of  lunch verzorgen op de stand voor uw gasten of standbemanning. Van heerlijke croissant, yoghurt bij het ontbijt  tot broodjes en soep bij de lunch.  En wat dacht u van een borrel met bittergarnituur en lekkere hapjes?

Ook dit kunenn wij voor u verzorgen.

Een mobiele espressobar
op jouw bijeenkomst?

Copyright © De Koffie TukTuk | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud