Bruiloft

De Koffie TukTuk is uitstekend inzetbaar op een huwelijksdag. Het verassende effect van een mobiele espressobar zorgt direct voor een gezellig sfeer. De geur van koffie vergroot de feestvreugde.

De Koffie TukTuk is uitstekend inzetbaar op een huwelijksdag. Het verassende effect van een mobiele espressobar zorgt direct voor een gezellig sfeer. De geur van koffie doet de feestvreugde vergroten.

Wat dacht je bijvoorbeeld van het ontvangen van daggasten, wat vaak bij een van de ouders thuis gebeurt. Familie wordt ontzien in het maken van koffie's en kunnen vanaf het eerste moment genieten van de dag.
Daarnaast zijn er natuurlijk nog andere momenten in de dag waarbij een mobiele espressobar kan worden ingezet. Denk hierbij aan:

  • Na de kerkdienst
  • Receptie
  • Taart aansnijden
  • Na het diner (ook combinatie ijs mogelijk)
  • Ontvangst avondgasten
  • Coffee to go
  • Mini barista workshop tijdens foto's maken

De Koffie TukTuk biedt diverse ‘All in’ arrangementen.
Je boekt De Koffie TukTuk al vanaf € 275,- excl. 9% BTW excl. transportkosten.

Optioneel: porselein servies en glaswerk, lekkernijen, ijskoffie, scroppino, alcoholishe likeuren en ijs.

Nieuw!!! De Champagne bar!  
We brengen 2 werelden samen. Coffee & Champain!

"Een mobiele espressobar voor een onvergetelijke dag!"

Extra arrangementen

Buiten de heerlijke verse soorten koffie's die wij bereiden kunnen wij ook zorgen voor lekkernijen of een complete lunch met verse broodjes.

IJs

De Koffie TukTuk heeft een samenwerking met een ijsboerderij waardoor het dus mogelijk is om in combinatie met onze koffie's en thee's ook heerlijk versgemaakt ijs te serveren. Lekker na het diner of op een warme zomerdag!

Wat dacht je van een lekker bolletje vanilleijs met daar overheen een heerlijke versgemaakte espresso. Dit heet een Affogato. Ook erg lekker met een likeurtje erbij. We kunnen het ijs ook serveren in een hoorntje.

Ontbijt, lunch of borrel op de stand?

Ook kunnen wij een ontbijt of  lunch verzorgen op de stand voor uw gasten of standbemanning. Van heerlijke croissant, yoghurt bij het ontbijt  tot broodjes en soep bij de lunch.  En wat dacht u van een borrel met bittergarnituur en lekkere hapjes?

Ook dit kunenn wij voor u verzorgen.

Wij zijn aanwezig op de komende trouwbeurzen:

Trouwbeleving beurs Amsterdam
Trouwbeleving beurs Apeldoorn
Trouwbeleving beurs Rotterdam

Een mobiele espressobar
op jouw bruiloft?

Copyright © De Koffie TukTuk | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud