Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Espressobar huren!

Voor ieder feest of evenement.
Binnen en buiten.

Trakteer uw gasten op de lekkerste koffie van een espressobar.

Organiseert u een zakelijk evenement of privéfeest en wilt u uw gasten trakteren op heerlijke koffie? De gecertificeerde barista’s van de Koffie TukTuk serveren de lekkerste espresso’s, cappuccino’s, latte macchiato’s of andere smaakvolle koffievarianten vanuit een van onze unieke mobiele espressobar. Bij de Koffie TukTuk kunt u voordelig een mobiele espressobar huren. 

Een Espressobar is dé eyecatcher op uw feest of evenement!

IMG20221020103122 (1)

Unieke espressobar

Wij hebben een breed assortiment mobiele koffiebars. Naast de Koffie TukTuks hebben wij een  bakfiets, en prachtige luxe espressobar. Zo heeft u altijd een passende mobiele koffiebar op uw feest of evenement.

Koffie op locatie

Naast de juiste mobiele espressobar zorgen de geur van koffie en de uitgebreide koffiekaart voor een gegarandeerd succes! Met een uitgebreid wagenpark kunt u de passende mobiele espressobar huren. 
De Koffie TukTuk is de juiste partner voor een mobiele koffiebar op evenementen.

Onze mobiele barista’s werken met een 2-groeps espressomachine en een "grind on demand" bonenmaler. Hiermee garanderen wij onze hoge kwaliteit. De capaciteit van 1 barista is ongeveer 150 consumpties per uur. 
Kortom. 

Kosten inhuren van een espressobar.

Altijd een voorstel op maat!

Wanneer u ervoor kiest om een barista in te huren, zijn er verschillende kosten en tarieven waar u rekening mee moet houden. Het tarief is afhankelijk van het aantal uren, aantal gasten  en de locatie. Dit tarief kan variëren, afhankelijk van de locatie en het type evenement. Het is verstandig om van tevoren een duidelijk beeld te krijgen van de kosten , zodat u niet voor verrassingen komt te staan. De Koffie TukTuk maakt op open calculatie waardoor u precies kunt zien hoe de kosten zijn opgebouwd.

Waarom een espressobar inhuren  van de Koffie TukTuk op uw evenement?

  • Zorgt voor de ultieme koffiebeleving
  • Draagt bij aan een goede sfeer
  • Zorgt voor blije gezichten
  • Wij regelen alles voor u, van A tot Z
  • Altijd een stralende lach van onze barista’s
"Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons voorop. 
Elke koffie wordt met passie bereid!"

Een mobiele espressobar op uw feest of evenement?

Copyright © De Koffie TukTuk | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud