Barista inhuren!

Barista koffie inhuren op uw feest of evenement.

Trakteer uw gasten op de lekkerste koffie van de barista.

Organiseert u een zakelijk evenement of privéfeest en wilt u uw gasten trakteren op heerlijke koffie? Overweeg dan het inhuren van een barista. De gecertificeerde barista’s van de Koffie TukTuk serveren de lekkerste espresso’s, cappuccino’s, latte macchiato’s of andere smaakvolle koffievarianten vanuit een van onze unieke mobiele espressobars.

Een barista inhuren met bijv. een Koffie Tuktuk is dé eyecatcher op uw feest of evenement!

IMG20221020103122 (1)

Unieke espressobars

Wij hebben een breed assortiment mobiele koffiebars. Naast de Koffie TukTuks hebben wij een  bakfiets, en prachtige luxe espressobar. Zo heeft u altijd een passende mobiele koffiebar op uw feest of evenement.

Koffie op locatie

Naast de juiste mobiele espressobar zorgen de geur van koffie en de uitgebreide koffiekaart voor een gegarandeerd succes!  

Capaciteit

Onze mobiele barista’s werken met een 2-groeps espressomachine en een "grind on demand" bonenmaler. Hiermee garanderen wij onze hoge kwaliteit. De capaciteit van 1 barista is ongeveer 150 consumpties per uur. Grotere groep?
Geen probleem. Dan plaatsen we 2e koffiepunt erbij.

Barista inhuren

Een professionele barista inhuren biedt talloze voordelen voor uw evenement of bedrijf. Allereerst zorgt een ervaren barista voor de perfecte kop koffie. Met zijn kennis van verschillende koffiebereidingstechnieken en -soorten kan hij de smaakpapillen van uw gasten verwennen met heerlijke en authentieke koffiecreaties. Of het nu gaat om een cappuccino, latte macchiato of espresso, een professionele barista weet precies hoe hij de juiste balans tussen aroma, textuur en temperatuur kan creëren.

Beleving

Daarnaast zorgt het inhuren van een barista voor een unieke beleving. De aanwezigheid van een barista op uw evenement of in uw bedrijf voegt een vleugje luxe en exclusiviteit toe. Gasten kunnen genieten van het schouwspel van het bereiden van de koffie, terwijl ze tegelijkertijd worden vermaakt met interessante weetjes over de herkomst en de bereidingswijze van de koffiebonen. Dit creëert niet alleen een aangename sfeer, maar zorgt er ook voor dat uw gasten zich speciaal en gewaardeerd voelen.

Hoogwaardige koffie

Bovendien kan een professionele barista uw bedrijf helpen om zich te onderscheiden van de concurrentie. In een tijd waarin koffie een belangrijk onderdeel is geworden van het dagelijks leven, is het aanbieden van hoogwaardige koffie een essentiële factor geworden voor klanttevredenheid. Door een barista in te huren, laat u zien dat u waarde hecht aan kwaliteit en gastvrijheid. Dit kan resulteren in een positieve mond-tot-mondreclame en het aantrekken van nieuwe klanten die op zoek zijn naar een unieke koffie-ervaring.

Ontzorgen

Tot slot bespaart het inhuren van een barista u tijd en moeite. Het bereiden van koffie van topkwaliteit vergt immers de nodige expertise en oefening. Door een professional in te schakelen, kunt u zich concentreren op andere belangrijke taken tijdens uw evenement of binnen uw bedrijf. Bovendien zorgt een barista ervoor dat alle benodigdheden, zoals koffiemachines, bonen en melk, optimaal worden gebruikt en onderhouden. Dit garandeert een soepel verloop van uw koffieservice, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over technische problemen of kwaliteitsverlies.

Kosten inhuren van een barista.

Altijd een voorstel op maat!

Wanneer u ervoor kiest om een barista in te huren, zijn er verschillende kosten en tarieven waar u rekening mee moet houden. Het tarief is afhankelijk van het aantal uren, aantal gasten  en de locatie. Dit tarief kan variëren, afhankelijk van de locatie en het type evenement. Het is verstandig om van tevoren een duidelijk beeld te krijgen van de kosten , zodat u niet voor verrassingen komt te staan. De Koffie TukTuk maakt een open calculatie waardoor u precies kunt zien hoe de kosten zijn opgebouwd.

Minimaal aantal uren

Wij adviseren u graag als u twijfeld over het aantal uren

Naast het uurtarief, is er vaak ook een minimale afname van uren vereist bij het inhuren van een barista. Deze is bij De Koffie TukTuk minimaal 2 uur.  Maar in de praktijk zien we dat we juist vaak langer worden gevraagd.  

Worden er verder nog kosten in rekening gebracht?

Vele extra opties.

Naast het uurtarief en de minimale afname van uren, kunnen er ook extra kosten in rekening worden gebracht voor eventuele extra's. Denk hierbij aan lekkernijen, ijskoffie, porselein servies en glaswerk, statafels etc. Deze meerkosten geven wij altijd optioneel weer in onze voostellen.

Transport en reiskosten

Barista inhuren in Nederland en daarbuiten.

Een ander aspect waar u rekening mee moet houden, zijn de reiskostenvergoedingen. Als de barista naar uw locatie moet reizen, worden er transport/reiskosten berekend.  Ook hierover is het belangrijk om van tevoren te weten wat deze kosten zijn zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Vooraf geven wij dan ook deze kosten op.

Abonnement/strippenkaart

Wanneer u meerdere malen gebruit wilt maken van onze diensten.

De Koffie TukTuk Espressobars biedt ook de mogelijkheid om een abonnement/strippenkaart af te sluiten voor het inhuren van een barista. Dit kan voordelig zijn als u regelmatig gebruik wilt maken van de diensten van een barista. Met een abonnement/strippenkaart  kunt u vaak profiteren van aantrekkelijke kortingen en andere voordelen. Informeer gerust  naar de mogelijkheden en tarieven voor een abonnement/strippenkaart. 

Waarom een barista inhuren van de Koffie TukTuk op uw evenement?

  • Zorgt voor de ultieme koffiebeleving
  • Draagt bij aan een goede sfeer
  • Zorgt voor blije gezichten
  • Wij regelen alles voor u, van A tot Z
  • Altijd een stralende lach van onze barista’s
"Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons voorop. 
Elke koffie wordt met passie bereid!"

Een barista inhuren op uw feest of evenement?

Copyright © De Koffie TukTuk | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud