Barista inhuren Utrecht.

Een mobiele espressobar op locatie met barista in Utrecht?

Een barista inhuren in Utrecht?

Organiseert u een zakelijk evenement of privéfeest en wilt u uw gasten trakteren op heerlijke koffie? De gecertificeerde barista’s van de Koffie TukTuk serveren de lekkerste espresso’s, cappuccino’s, latte macchiato’s of andere smaakvolle koffievarianten vanuit een van onze unieke mobiele espressobar. Bij de Koffie TukTuk kunt u voordelig een een barista inhuren in Utrecht en omgeving.

Barista inhuren in Utrecht?

Barista inhuren utrecht

Unieke espressobars

Wij hebben een breed assortiment mobiele koffiebars. Naast de Koffie TukTuks hebben wij een  bakfiets, en prachtige luxe espressobar. Zo heeft u altijd een passende mobiele koffiebar op uw feest of evenement.

Mobiele Espressobar op locatie

Naast de juiste mobiele espressobar zorgen de geur van koffie en de uitgebreide koffiekaart voor een gegarandeerd succes! Met een uitgebreid wagenpark kunt u de passende mobiele espressobar huren. 
De Koffie TukTuk is de juiste partner voor een mobiele koffiebar op evenementen.

Onze mobiele barista’s werken met een 2-groeps espressomachine en een "grind on demand" bonenmaler. Hiermee garanderen wij onze hoge kwaliteit. De capaciteit van 1 barista is ongeveer 150 consumpties per uur. 
Kortom. 

Beurzen

Evenementen

mobiele barista tijdens congres

Congressen

Drive Thru

In binnen en buitenland

Een mobiele espressobar huren in het buitenland

Een mobiele espressobar huren in het buitenland?
Geen probleem. De barista's van De Koffie TukTuk doen hun werk niet alleen in Nederland maar ook in Belgie en Duitsland. Vooral tijdens beurzen in Duitsland zijn ze vaak te vinden.

De juiste mobiele espressobar.

Koffie verbind!

Huur de juiste mobiele espressobar voor jouw evenement! Bij De Koffie TukTuk bieden wij de perfecte oplossing voor iedere gelegenheid. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, beurs, bruiloft of festival, wij hebben de juiste mobiele espressobar die aan al jouw wensen voldoet. Onze professionele barista's zorgen ervoor dat jouw gasten kunnen genieten van de meest heerlijke koffievarianten, bereid met de beste kwaliteit koffiebonen.

Barista inhuren Utrecht.

De lekkerste koffie in Utrecht.

Wat maakt onze mobiele espressobar de beste keuze? Ten eerste hebben wij een ruim assortiment aan moderne en stijlvolle mobiele espressobars, die perfect passen bij de sfeer van jouw evenement. Daarnaast werken wij alleen met ervaren en gepassioneerde barista's, die niet alleen de kunst van het koffiezetten beheersen, maar ook zorgen voor een vriendelijke en gastvrije service. Onze barista's zijn experts in het creëren van latte art, waardoor elke kop koffie een waar kunstwerkje wordt.

Naast de kwaliteit van onze koffie en de expertise van onze barista's, bieden wij ook flexibiliteit en maatwerk. Of je nu een kleine koffiebar nodig hebt voor een intiem feestje of een grote mobiele espressobar voor een grootschalig evenement, wij hebben de juiste oplossing voor elke situatie. Daarnaast kunnen wij de mobiele koffiebar volledig aanpassen aan jouw wensen en branding, zodat het perfect aansluit bij de uitstraling van jouw evenement.

Bij De Koffie TuTuk staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om jouw evenement tot een succes te maken en zorgen ervoor dat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Van het opbouwen en afbreken van de mobiele espressobar tot het verzorgen van alle benodigde ingrediënten en materialen, wij regelen alles tot in de puntjes. Jouw gasten worden verwend met heerlijke koffie en jij kunt volop genieten van jouw evenement.

Wil je de beste mobiele koffiebar huren voor jouw evenement? Neem dan nu contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. Samen bespreken we jouw wensen en stellen we een pakket op maat samen. Wij denken graag met je mee en staan garant voor een onvergetelijke koffie-ervaring op jouw evenement.

Huur vandaag nog onze mobiele espressobar en laat jouw gasten genieten van de beste koffie op locatie!

Waarom een espressobar inhuren  van de Koffie TukTuk op uw evenement?

  • Zorgt voor de ultieme koffiebeleving
  • Draagt bij aan een goede sfeer
  • Zorgt voor blije gezichten
  • Wij regelen alles voor u, van A tot Z
  • Altijd een stralende lach van onze barista’s
"Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons voorop. 
Elke koffie wordt met passie bereid!"

Een barista inhuren op uw feest of evenement in Utrecht?

Copyright © De Koffie TukTuk | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud