Barista inhuren op locatie

Een mobiele espressobar op locatie met barista! Kies voor de unieke koffiebeleving.

Barista inhuren op locatie in binnen en buitenland.

Organiseert u een zakelijk evenement of privéfeest en wilt u uw gasten trakteren op heerlijke koffie? De gecertificeerde barista’s van de Koffie TukTuk serveren de lekkerste espresso’s, cappuccino’s, latte macchiato’s of andere smaakvolle koffievarianten vanuit een van onze unieke mobiele espressobar. Bij de Koffie TukTuk kunt u voordelig een mobiele espressobar huren met barista.

Een barista inhuren op locatie is dé eyecatcher op uw feest of evenement!

Barista inhuren op locatie

Unieke espressobars

Wij hebben een breed assortiment mobiele koffiebars. Naast de Koffie TukTuks hebben wij een  bakfiets, en prachtige luxe espressobar. Zo heeft u altijd een passende mobiele koffiebar op uw feest of evenement.

Mobiele Espressobar op locatie

Naast de juiste mobiele espressobar zorgen de geur van koffie en de uitgebreide koffiekaart voor een gegarandeerd succes! Met een uitgebreid wagenpark kunt u de passende mobiele espressobar huren. 
De Koffie TukTuk is de juiste partner voor een mobiele koffiebar op evenementen.

Barista inhuren op locatie

Onze mobiele barista’s werken met een 2-groeps espressomachine en een "grind on demand" bonenmaler. Hiermee garanderen wij onze hoge kwaliteit. De capaciteit van 1 barista is ongeveer 150 consumpties per uur. 
Kortom. 

Beurzen

Evenementen

mobiele barista tijdens congres

Congressen

Drive Thru

Uw event naar een hoger niveau tillen?

Een professionel barista op locatie boeken?

Wilt u uw evenement of bijeenkomst naar een hoger niveau tillen? Dan is het inhuren van een professionele barista op locatie de perfecte oplossing! Bij De Koffie TukTuk Espressobars bieden wij deze service aan, zodat u en uw gasten kunnen genieten van de heerlijkste koffiecreaties. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een bruiloft of een feest, onze ervaren barista's zorgen voor een unieke en smaakvolle beleving.

De juiste mobiele espressobar.

Koffie verbind!

Het inhuren van een professionele barista op locatie heeft vele voordelen. Allereerst zorgt het voor een professionele uitstraling van uw evenement. Onze barista's zijn getraind in het maken van de perfecte espresso, cappuccino, latte macchiato en andere koffiespecialiteiten. Ze werken met hoogwaardige koffiebonen en hebben oog voor detail. Uw gasten zullen onder de indruk zijn van de kwaliteit en presentatie van de koffie.
Daarnaast is lekkere koffie een echter verbinder!

Daarnaast zorgt het inhuren van een barista op locatie ook voor een interactieve en gezellige sfeer. Onze barista's zijn niet alleen experts in het maken van koffie, maar ook in het entertainen van uw gasten. Ze vertellen graag over de herkomst van de koffiebonen, de verschillende zetmethodes en laten uw gasten zelfs de kunst van het latte art zien. Dit zorgt voor leuke gesprekken en een onvergetelijke ervaring.

Kosten

Onze tarieven voor het inhuren van een barista op locatie zijn gebaseerd op een uurtarief. Dit tarief is inclusief de benodigde apparatuur, koffiebonen en melk. Het uurtarief is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal gasten, de duur van het evenement en eventuele specifieke wensen. Voor een exacte prijsopgave kunt u contact met ons opnemen of het contactformulier invullen.

Wagenpark soorten en maten

Bij De Koffie TukTuk Espressobars bieden wij een uitgebreid assortiment aan koffiewagens aan. Of je nu een klein evenement organiseert of een groot feest, wij hebben de perfecte koffiewagen voor jouw gelegenheid. Van een kleine flexibele espressobar tot een Koffie TukTuk. Ook losse apparatuur is mogelijk

Waarom een barista inhuren op locatie? 

  • Zorgt voor de ultieme koffiebeleving
  • Draagt bij aan een goede sfeer
  • Zorgt voor blije gezichten
  • Wij regelen alles voor u, van A tot Z
  • Altijd een stralende lach van onze barista’s
"Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons voorop. 
Elke koffie wordt met passie bereid!"

Een mobiele espressobar op uw feest of evenement?

Copyright © De Koffie TukTuk | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud